Nieuws

indoor training

Geplaatst

Indoor Training

Door de aanhoudende sneeuw, vorst en gladheid waren we telkens genoodzaakt om de training niet door te laten gaan omdat het risico te groot is om een blessure op te lopen. Omdat het allemaal langer duurde dan verwacht hebben we woensdag 13 januari een zaal gehuurd en hebben Marjan en Roel een training bedacht t.b.v. kracht, coordinatie en uithoudingsvermogen. Nu kennen we beiden personen aardig goed en weten dat na een “normale” training van één van hun al wat spierpijn geeft, maar wat beiden ons de betreffende woensdag en vooral de dagen daarna hebben aangedaan is met geen pen (pijn) te beschrijven vandaar dat ik het met de een toetsenbord doe. er zijn blijkbaar spieren in het lichaam die al een tijdje niet zo erg actief zijn geweest en nu wakker geschud zijn. Ik heb ook het vermoeden dat die spieren snel weer in de slaapstand overgaan want de schok was groot en vermoeiend.

Met zo’n 36 personen vanuit buiten en stad (mooi intergratieproject) springen, lopen, drukken, tikken, droogfietsen, klimmen en als een gek met gewichtjes in de lucht beuken is erg leuk om te doen, maar ik ben blij dat de dooi is ingetreden.

Het was een hele ervaring en je kan met toch weinig hulpmiddelen veel doen als je niet buiten kunt trainen. Ik heb ook geleerd dat het lichaam weer meer moet gaan trainen om spierpijn te voorkomen bij een volgende keer.

Marjan en Roel zeer bedankt voor de leuke leerzame les.

Ton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *