Info

Hardlopen bij JUST RUN is lopen voor jezelf, voor je persoonlijke prestatie en lopen in groepsverband. Ook als je alleen wilt genieten van de natuur en buitenlucht en ondertussen aan je conditie wilt werken is JUST RUN de club voor jou. ledereen krijgt aandacht en voor iedereen is er de mogelijkheid zich te ontwikkelen zoals hij of zij dat zelf wil, of het nu het bereiken van een afstand van 5 km, een marathon of zelfs verder is.

Regelmatig biedt JUST RUN loopprojecten aan voor specifieke groepen. Zo start enkele keren per jaar een cursus voor beginners. Ook kunnen wij u helpen met trainingsschema’s om naar een evenement toe te trainen.

Onder deskundige begeleiding worden alle deelnemers stap voor stap ingewijd in de tips en trucks van het hardlopen; u traint spelenderwijs voor recreatief lopen, duurlopen of zelfs ultralopen, in uw eigen tempo. Wil je meer te weten komen over de verschillende niveaugroepen klik dan hier.

Dag Aanvang Locatie
Dinsdag 20.00 uur Sportcafe De Basis, sporthal Waterwijk
Donderdag 20.00 uur Sportcafe De Basis, sporthal Waterwijk
Zaterdag 08.30 uur Sportcafe De Basis, sporthal Waterwijk
Zondag n.t.b. 2x p/mnd training Lopen Op Locatie (LOL). Zie FB

Een aantal keer per jaar start JUST RUN met een beginnersprogramma. Dit is speciaal bedoeld voor hen die willen starten met hardlopen of herintreder zijn.  Starters of herintreders kunnen ook aansluiten bij Hardlooptrainingen Almere, het zusje van JUST RUN speciaal gericht op trainingen voor het door jou gestelde doel.

Locatie:

Sportcafe De Basis, Sporthal Waterwijk, IJsselmeerweg 48, 1316 RK Almere.