Niveaugroepen

JUST RUN biedt de gelegenheid om in verschillende niveaugroepen te trainen.
Er zijn groepen voor:

– beginnende en recreatieve lopers
– recreatieve en prestatie gerichte lopers
– prestatie gerichte lopers

JUST RUN heeft door de Atletiek Unie (AU) opgeleide trainers. Onder hun begeleiding wordt er op een verantwoorde, effectieve wijze looptraining gegeven.


Proeflessen

Om kennis te maken met de JUST RUN kan je eerst 2 weken proeflessen volgen. Wil je daarna mee blijven trainen, dan is inschrijven verplicht. Inschrijven doe je door middel van het inschrijvingsformulier. De datum van versturen is tevens de datum van inschrijven. De administratie verwerkt jouw inschrijving en zal je een factuur toesturen.

Heb je nog geen gebruik gemaakt van  proeflessen? Wacht dan nog even met inschrijven.


Trainingsprogramma

JUST RUN  biedt een uitgebreid trainingsprogramma aan. Dit programma loopt ( niet voor wat betreft de trainingsvorm, maar wel voor wat betreft het aantal groepen ) in de pas met de stijging van het ledenaantal. Dat wil zeggen een stijging van het ledenaantal heeft op een gegeven moment het automatische gevolg dat er een “trainingsgroep” bijkomt. Op dit moment hebben we zoveel verschillende groepen dat niet voor allen even duidelijk is welke groep voor hem/haar qua training de meest geschikte groep is.

LET OP: het is eenieder uiteraard vrij om de training te volgen in een groep naar keuze , houd er echter rekening mee dat de training ingericht is op de betreffende doelgroep, stap je te hoog in dan kan het zijn dat je het niet bij kan sloffen, stap je te laag in dan kan het zijn dat de training niet aan je verwachtingen voldoet. Dat is je eigen verantwoordelijkheid.

Overleg met de trainer is natuurlijk ook mogelijk. Als geen ander weten zij welke trainingsgroep het beste bij je past.