Nieuws

verkenningsloop

Geplaatst

Verslag “Verkenningsloop 21e Houtwijk Kerstloop Dronten”.

Op zondag 6 december was het zover, Just Runners en HTA deelnemers verzamelde om 08:45 uur bij de sporthal “De Toekomstgroep Parkwijk” om daarna, gezamenlijk en verdeeld in verschillende auto’s, te vertrekken naar Dronten. Bij de Atletiek Vereniging Flevo Delta werden we ontvangen en voorzien van koffie en thee. Om 10.00 uur werden de deelnemers van de verkenningloop toegesproken door de hardloop Piet die heel toepasselijk de welkomstboodschap in rijm had opgesteld.

Voor de deelnemers was er keuze uit verschillende mogelijkheden, 5 klm langzaam, 5 klm snel (10 klm/pu), 10 klm langzaam en 10 klm snel (10 klm/pu). Nadat iedereen een keuze had gemaakt vertrokken de groepen. Dit is de groep van HTA die gekozen hebben om 5 klm te lopen op een langzaam tempo.

 Het weer zat mee vandaag, klein beetje wind, aangename temperatuur en vooral geen regen. De loop verliep goed alle deelnemers in mijn groep kon het tempo goed bijhouden. De uitleg onderweg door onze begeleider was duidelijk. Ook kregen we tips over het parkeren van de auto’s en waar we op 19 december de startnummers kunnen op halen.

Na afloop van de verkenningsloop stond een ontbijt, buiten in een partytent, op ons te wachten. Diverse broodjes en beleg waren voorhanden. Melk karnemelk en ander dranken stonden er ook. Prima verzorgt. Nadat men zijn bordje had gevuld waren in de kantine van de atletiek vereniging Flevo Delta tafel opgesteld waaraan een ieder de maaltijd kon nuttigen.

  Al met al een prima georganiseerde loop.

 Fred

no images were found